Feiten over export trucks onthuld

Brengt u alleen uw voertuig tot de regio aangaande bestemming, vervolgens moet u dan ook over ons exportkenteken beschikken. We regelen het graag en vlug voor u dan ook. U geeft ons een aanvraag tijdig door en dit kenteken kan zijn binnen voor u de voertuig komt ophalen. Dat kan zijn wel zo eenvoudig!

Per uur vinden daar gemiddeld 203 geregistreerde contactmomenten plaats tussen dealer en koper via Trucks.nl

Wij staan regelrecht in contact betreffende een douane en weten alle import- en exportrestricties, douaneformaliteiten en voorschriften welke over toepassing bestaan in de situatie.

Door de altijd correcte en nette afhandeling met in- en verkoop hebben wij ondertussen wereldwijd ons brede klantenkring weten op te bouwen. Deze klandizie begrijpen ons altijd alweer te ontdekken.

Wij bezitten aan de persoonlijk werkplaats (3 servicestraten en persoonlijk werkplaats), u kunt rekenen op onze snelle bediening en brede expertise.

Voor ook nationale als internationale verkoop aangaande voertuigen komt tevens een lastige papierwinkel kijken. Wij onderhouden een douanedocumenten, tijdelijke kentekens ofwel verscheping, opdat u dan ook daar nauwelijks omkijken tot bezit!

Weet jaren bestaan wij gevestigd in Apeldoorn, centraal in Holland. Via een uitstekende bereikbaarheid over een A1 en een A50 mogen we website ook trucks zodra trailers wereldwijd exporteren. Betreffende het persoonlijk wagenpark, verscheping ofwel via uitbesteding.

Wij begeleiden onze relaties bij dit registreren en voor dit in- en doen vanuit en naar elk land ter wereld. Tezamen betreffende professionele expediteurs en rederijen wensen wij een probleemloze leverantie.

Iemand die ons voertuig inkoopt of verkoopt moet een tenaamstelling wijzigen (deel 1B met dit kentekenbewijs). Dankzij onze erkenning voor een Rijks Dienst Wegverkeer mogen wij een voertuig regelrecht opnemen in de bedrijfsvoorraad, een kenteken op naam van een andere eigenaar zetten en allicht uw registratie voor een RDW beëindigen.

Uiteraard blijft capaciteit gegarandeerd. Dus worden al die voertuigen in de werf zorgvuldig uitgezocht en leveren wij regelmatig ons ga naar aan de klanten zodat we op de hoogte blijven van hun belangstelling naar voertuigen.

Minhas Cars & Trucks heeft ons dagelijkse transformatie in de voorraad over welhaast 300 gebruikte auto’s, bestelwagens en vrachtwagens.

Uit verdere dan 180 landen geraken er geregeld vele voertuigen verhandeld aan de gehele wereld met handelaren en eindgebruikers. 74% aangaande een bezoekers op Trucks.nl raadplegen een site verschillende malen per week.

Via rechtstreekse export en directe contacten met klandizie op locatie is Minhas Wagen’s in staat om omvangrijke partijen auto’s op te aanschaffen tegen een goede prijs, betreffende een bovendien behorende vertrouwde voorwaarden.

Bij export bezit de truck of trailer doorgaans een tijdelijk kentekenbewijs en is dit ook niet vanzelf verzekerd. Indien nodig, sluiten we een tijdelijke transportverzekering vanwege u dan ook af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *